Hummer Automobile va ofera numai piese si accesorii originale HUMMER, furnizate numai de catre cei mai buni producatori mondiali. Daca sunteti proprietarul unui HUMMER si cautati produse post vanzare pentru acesta, puteti sa va adresati in vederea achizitionarii cu incredere catre Hummer Automobile.

Vindem numai piese si accesorii HUMMER de cea mai inalta calitate. Cautati upgradari pentru H1 sau H2. Vizitati in acest caz pagina Hummer Automobile cu accesorii cu care va puteti individualiza si personaliza HUMMER-ul atat inauntru cat si pe dinafara. Sporiti atat performantele cat si stilul HUMMER-ului prin produsele Hummer Automobile. Avem o multitudine de produse cu ajutorul carora puteti sa ridicati nivelul de lux si sa le adaugati placerii de a conduce acest autovehicul unic - HUMMER-ul. In aceasta directie va rugam sa vizitati paginile cu accesorii interioare si electrice pentru a va contura o imagine mai buna asupra lor.

Avem rugamintea sa vizitati selectia noastra de accesorii cuprinzand: bari suplimentare fata, marginile de bare si acoperitorile de bare, manere si guri de ventilatie capota, suporti si acoperitori pentru roata de rezerva, scari si trepte suplimentare laterale, suporti penrtu biciclete, barci si bagaje suplimentare, portbagaje aditionale, lumini si suporti penrtu acestea, sisteme de evacuare, upgradari ale computerului; sistem GPS de la Garmin impreuna cu Night Driver-ul de la Raytheon (premiera pe piata noastra), camera de luat vederi cu monitor pentru mars-arierre, protectii ale caroseriei ai ale vopselei, senile!?!?!!? .......  iar daca doriti mai multe optionale, Hummer Automobile poate furniza orice.

Nu uitati sa ne contactati: info@hummer.com.ro

  Frane si suspensii   Exterior   Interior   Iluminare   Performanta   Jante