Imagini - Exterior
 
 
 
 
Imagini - Interior
Imagini - Off road
Imagini - Technology
H2 Victory Red


HUMMER doreste sa anunte aparitia modelului 2004 H2 Victory Red Edition. Acesta va fii produs in serie limitata de aroximativ 1500 buc.

Avand o culoare tip "editie limitata", acest H2 Luxury vine deasemenea cu scaunul din randul al treilea, cu suspensie autoreglabila pe perna de aer, trusa de prim-ajutor, bull-bar fata negru, suport exterior pentru roata de rezerva. Suplimentar se livreaza cu pachetul "Uplevel Chrome Appearance Package" (ce contine busonul cromat de benzina, manerele de usi cromate si manerele de pe capota deasemenea cromate), cu scari laterale suplimentare cromate si protectii stopuri spate cromate.

Acest autovehicul editie limitata vine impreuna cu propria bicicleta, la randul ei editie limitata, Victory Red Montague XT Mountain Bike.

Cu capacitatile ei nelimitate in off-road, impreuna cu rafinamentul interior standard, acest H2 va poate duce in locuri numai de el stiute.

Va anuntam pe aceasta cale ca pentru Romania a fost rezervat pana in momentul de fata un singur exemplar Limited Edition Victory Red. Termenul de livrare este de 8 saptamani.

Pentru lamuriri suplimentare va stam la dispozitie la info@hummer.com.ro